Huur een appartement voor bejaarden

Te huur

Geregeld hebben we appartementen te huur. Het aanbod wordt steeds vermeld op deze pagina. Elders op deze site kunt u meer vernemen over de faciliteiten waarover onze woningen beschikken. In onze appartementen voor bejaarden kunt u zelfstandig wonen en zorgt u zelf voor de inrichting met eigen meubilair. Zo hebt u een woning waar u zich altijd thuis voelt en toch nooit alleen.

Afgestemd op uw behoefte

Welk type seniorenwoning zoekt u? De basisinfrastructuur is er. Alle appartementen voor onze bejaarden zijn toegankelijk zonder drempels en dus rolstoelvriendelijk en/of bereikbaar met de lift. U beschikt over een eigen deur en deurbel met video. Alle nutsvoorzieningen zijn er, tot zelfs gratis wifi. De huurprijs is inclusief alle energie- en onderhoudskosten en alle verzekeringen zijn inbegrepen.

Zorg naar keuze

Onze appartementen voor bejaarden zijn dus ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veiligheid. Volgens uw persoonlijke fysieke en mentale gezondheidstoestand kiest u vervolgens de zorg die bij u past. Op elk moment kunt u bepaalde diensten inschakelen of stop zetten. Zo past onze dienstverlening zich aan volgens de noodwendigheden van het moment. Kan het eenvoudiger?

Mera Cura ligt op

0
meter van een apotheek
0
meter van een slager
0
meter van een bakker
0
meter van een supermarkt
Zij-ingang Mera Cura
Mera Cura appartement voor senioren te huur

Drie appartementen te huur

  • Ruime appartementen te huur voor zelfstandig wonen
  • Huurprijs rusthuis in de regio varieert van 1.800 tot 2.000 €
  • Voor ongeveer een derde huurt u een bij ons een appartement
  •  Instapklaar en alle faciliteiten inbegrepen (water, gas, elektriciteit, kabeltelevisie, wifi)
  • Alle zorg, die u als senior eventueel nodig hebt, is beschikbaar
  • Blijf zelfstandig wonen met begeleiding op maat