Aanbod

Ruime appartementen

Een Mera Cura seniorenwoning is geschikt voor twee personen en omvat een ruime living, keuken, slaapkamer, badkamer met douche en eigen toilet. Bij elk appartement hoort nog een kelderruimte en is meestal een balkon voorzien. In totaal beschikt u zo over meer dan 70 m² aan individuele ruimte. Uw persoonlijke doucheruimte is voorzien van een mengkraan met veiligheidsstop en een regendouche. De appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Alles is bereikbaar via drempelvrije toegangen.

Gedeelde ruimtes

Op het gelijkvloers kunnen alle bewoners bijpraten in de gemeenschappelijke ruimte. Soms wordt hier ook een kaartje gelegd. Natuurlijk zijn familie en vrienden eveneens hartelijk welkom. Gezellig keuvelen met andere huurders en gasten is natuurlijk eveneens mogelijk in de ruime en goed onderhouden tuin. Vooral in de zomer is het zalig om daar van de krant of van een goed boek te genieten. Vele bewoners maken er met plezier gebruik van. Zelfstandig wonen voor 60 + is hier echt een feest.

Wasplaats

Elk appartement biedt de mogelijkheid om een eigen wasmachine te voorzien. Vele bewoners wensen zelf in te staan voor de was. Wie zelf niet over een machine beschikt, heeft de mogelijkheid om de wasmachine van Mera Cura te gebruiken. Jetons zijn te bekomen in het secretariaat. Zo hoeft u zich niet om het onderhoud van de machine te bekommeren en bent u toch in staat om zelf uw kledij te wassen zoals u dat wilt.

Nutsvoorzieningen

Alle nutsvoorzieningen zijn standaard inbegrepen. Zo beschikt u als  bewoners van een Mera Cura appartement natuurlijk over de evidente zaken als elektriciteit, gas, water, centrale verwarming, TV-aansluiting en telefoon. In elk appartement is eveneens gratis Wifi beschikbaar. Fijn voor zowel de huurder, als voor familie en vrienden die op bezoek komen. Samen foto's of filmpjes bekijken op Facebook. Altijd een feest! Tenslotte is er een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Kelder & ruime parking

Hoe groot onze appartementen ook zijn, ruimte hebt u nooit teveel. In de kelder van het gebouw heeft elk appartement nog een extra opslagruimte. Deze ruimte wordt vooral gebruikt voor het stockeren van een ligbed waarmee het 's zomers in de tuin genieten geblazen is onder een stralend zonnetje. Verder is het een populaire opslagplaats voor de bakken frisdrank en bier. Ten slotte is er rond het gebouw een ruime parking voor de wagens van de huurders en hun gasten.

Kort verblijf

Op de bovenste verdieping bevinden er zich twee volledig gemeubileerde appartementen voor kort verblijf. Deze worden vaak gebruikt door familieleden die iets verder af wonen en langer dan 1 dag willen blijven. De appartementen vormen ook een perfecte oplossing als uw eigen woning tijdelijk niet bewoonbaar is na een ongeval of ander onheil. Of wanneer de eigen woning niet tijdig klaar is en men de huurwoning moet verlaten. Vraag gerust om meer informatie .
Ruime appartementen met net dat tikje meer! Voor zelfstandige senioren.
Contacteer ons!

Getuigenis

Het is geen rusthuis maar het is plezant om hier te zijn dankzij het ruime aanbod. U hebt een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer. Iedereen heeft een eigen kelder waar men alles kan in zetten. Dat is best wel handig.

Ruim aanbod ideaal voor senioren

Ruim aanbod ideaal voor senioren

Jeannette De Boeck